Voor de sauzen van Chouke grijpt chef Angelo terug naar zijn zuiderse roots.
We vertrekken in Bergamo met de verrassende Vodka-Pancetta, een recept van Luigino, een oude vriend van Mr. Ruta. Dan gaan we richting Bologna om er de beroemde Bolognese te proeven, ook wel “al ragu” genoemd; een geheim recept door de Nonna doorgegeven. Grootmoeders en eten, het blijft een hemelse combinatie. Na een halte in Roma voor de Arrabbiata die uw smaakpapillen zal prikkelen, sluiten we onze mooie reis in Sicilië af met de Gegrilde Groenten en de mythische Sicilienne/Salsiccia (op basis van venkelworst). En vergeet de Parmigiana (aubergines!), Puttanesca (op basis van kappertjes, olijven en ansjovis) en de Tomaat-Basilicum niet.
De recepten zijn stuk voor stuk klassiekers die op zichzelf gebruikt kunnen worden of als ingrediënt voor andere bereidingen. Zowel de sauzen als de soepen dienen koel bewaard te worden. #itsasuperfrigochouke
De soorten sauzen
Het huidige aanbod bestaat uit :