Chouke, generous craft sauce !

Voor de sauzen van Chouke grijpt chef Angelo terug naar zijn zuiderse roots.

We vertrekken in Bergamo met de verrassende Vodka-Pancetta, een recept van Luigino, een oude vriend van Mr. Ruta. Dan gaan we richting Bologna om er de beroemde Bolognese te proeven, ook wel “al ragu” genoemd; een geheim recept door de Nonna doorgegeven. Grootmoeders en eten, het blijft een hemelse combinatie. Na een halte in Roma voor de Arrabbiata die uw smaakpapillen zal prikkelen, sluiten we onze mooie reis in Sicilië af met de Gegrilde Groenten en de mythische Sicilienne/Salsiccia (op basis van venkelworst). En vergeet de Parmigiana (aubergines!), Puttanesca (op basis van kappertjes, olijven en ansjovis) en de Tomaat-Basilicum niet.

De recepten zijn stuk voor stuk klassiekers die op zichzelf gebruikt kunnen worden of als ingrediënt voor andere bereidingen. Zowel de sauzen als de soepen dienen koel bewaard te worden. #itsasuperfrigochouke

De soorten sauzen

Het huidige aanbod bestaat uit :

Sauce Tomate Basilic

Tomaat/Basilicum

Sauce Arrabiata

Arrabbiata

Sauce Bolo

Gegrilde Groenten (aubergine & paprika’s)

Sauce Bolo

Bolo

Sauce Puttanesca

Puttanesca (op basis van olijven, ansjovis & kappertjes)

Sauce Aubergine Parmigiana

Parmigiana (aubergines)

Sauce Sicilienne

Sicilienne (op basis van venkelworst)

Sauce Pancetta Vodka

Vodka-Pancetta