CHOUKE

GENEROUS CRAFT SOUP
ONLINE BESTELLING

IT’S A SUPER CHOUKE !

SOEPEN

De Chouke recepten evolueren met de seizoenen en om de 2 maanden worden 2 à 3 recepten vervangen.

=

onze bar

Open sinds maart, hier kunt u onze biologische soepen (koud en warm) en onze sauzen proeven.

=

SAUZEN

Voor Chouke-sauzen werd chef Angelo geïnspireerd door zijn Siciliaanse oorsprongen.

=

ONZE Vodka

De wodka is bio gecertifieerd en komt uit de handen van meester ‘artisan liquoriste’ Michel Bouillon

=

LA SOUP

LA SOUP is een collab tussen 2 bevriende buren in Schaarbeek, Brassserie de la Mule en Chouke Soup

=

Chouke, generous craft food!

Chouke Soup is het resultaat van een lange vriendschap tussen Angelo Russo, Belgische chef met Italiaanse roots (Mr. Creatief) en Wim Verschueren (Mr Rock’n’roll). Beiden zijn ingeweken Brusseleirs sinds jaar en dag met een grote voorliefde voor hun hoofdstad. Reeds sinds 2019 maken ze verse bio soepen en sauzen bij maatwerkbedrijf Travie in Anderlecht.

De naam Chouke is naast de verwijzing naar één van hun favoriete groenten (les Choux de Bruxelles) ook een verwijzing naar de favoriete koosnaam van menig Brusselaar (en bij uitbreiding Belg).

Chouke Soup is het engagement van 2 choukes voor alle choukes die houden van het goede, gezonde leven met een vleugje rock’n’roll.

Super Soups

In lijn met het motto ‘maandag op het veld, woensdag in de casserole, vrijdag in je kom’, zijn de soepen van Chouke altijd ultravers en seizoensgebonden.

slogan chouke soup

Minestrone ‘limited edition’

Ter ere van hun 2de verjaardag lanceerde Chouke soup eind 2021 de Minestrone limited edition in een nieuwe brede ‘fles’ Mr Ruta (van italo-belgische afkomst) speelde al een tijdje met het idee om deze italiaanse klassier terug uit te brengen, maar wel met de persoonljike brusselse Chouke touch. #itsasuperminestronechouke

It’as super Miso Chouke by Amandine Poli ‘limited edition’

In samenwerking met by Amandine Poli lanceerde Chouke Soup begin 2022 dit unieke project van slechts 1000 flessen met een hedendaagse versie van deze Miso soep. Zijn uitzonderlijke rijke smaken nemen u mee naar de poorten van het Aziatisch continent. Bovendien zullen de ingrediënten uw spijsvertering verlichten. Onder hen bevinden zich de rutabaga, zwarte radijzen, pastinaak, mungbonen, witte miso, umami gember, boerenkool en zeewier.

CHOUKE BAR

OPENINGSUREN:

08h00 – 18h00

Weekend

Gesloten

CONTACT

TELEFOON

0486 59 01 27

Mail

info@rutaetbaga.be

Adres

18 Koloniënstraat
1000 Brussel